​En dag i børn og miljø

Dagens rytme

Om morgenen frem til kl. 9

Børn og voksne møder ind. Vi starter langt de fleste af årets dage i haven, på den overdækkede terrasse eller i vores naturværksted. Efterhånden som børnene og de voksne møder ind, fordeler vi os over de mange kvadratmeter; leger, læser bøger, hilsner godmorgen og har små aktiviteter. Børnene er i det store fællesskab.

Om formiddagen

Vi fordeler os i de små børnefællesskaber, hvor de vokseninitierede aktiviteter sættes i gang. Der er børnefællesskaber, der tager på længere eller kortere ture.

Omkring kl. 11

Vi spiser frokost. De, der er på længere ture, har madpakker med fra køkkenet.

I middagsstunden

Børn, der har behovet, har mulighed for en middagslur. De øvrige børn er i det store børnefællesskab; i haven og på legepladsen, hvor udgangspunktet er børneinitierede lege og også lege og aktiviteter sat i gang af voksne.

Eftermiddag

Fra omkring kl. 14 får børnene tilbudt et frugtmåltid bestående af vand, brød, frugt og grønt. Herefter leger børnene i små og store fællesskaber.​​

​Når I har booket en plads hos os, og tiden nærmer sig opstart, tager vi kontakt til jer for at invitere jer til en opstartssamtale.

​Ved denne samtale deltager gerne lederen samt den tilknyttede pædagog, hvor formålet er at afstemme forventninger ved opstart, høre om jeres barns start på livet, rytmer, kost, sovevaner, særlige hensyn, eventuelle allergier og lign.

Ved samtalen aftaler vi et besøg inden start, hvor jeres barn er med, så jeres barn og den voksne, der skal tage imod første dag, har mødt hinanden og haft mulighed for at skabe den første relation.

​Derudover får I udleveret en folder med en masse gode information omkring jeres barns nye hverdag i Børn og Miljø.

Velkommen til

BØRN OG MILJØ

Skovvej 2 | 2820 Gentofte

CVR: 24191230

Kontakt

Åbningstider

Om børnehuset

​Vi er certificeret Friluftsinstitution i 2018 af skovskolen og Vends Motorik-og naturskole – og her Friluftsrådets

Blå Spring-Ud-I-Naturen-Flag.