Vores samarbejdspartnere

Gentofte Børnevenner 

article_default

Vi er, som selvejende institution, medlem af Gentofte Børnevenner, der arbejder under sloganet ”Et liv i børnenes spor – altid et skridt foran”. I en selvejende institution som Børn og Miljø er det den forældrevalgte bestyrelse, som varetager den overordnede ledelse og arbejdsgiverfunktion i tæt samarbejde med ledelsen i institutionen.

Gentofte Børnevenner understøtter det selvejende princip og arbejder til stadighed for at forbedre vilkårene for børnene på institutionerne.

Familier kan tegne et medlemskab af Gentofte Børnevenner, og således støtte foreningen samt drage fordel af de mange aktiviteter, der udbydes for børn og familier.

Danmarks Naturfredningsforening

danmarks-naturfredningsforening

Vi deltager så vidt muligt i Danmarks Naturfredningsforenings aktiviteter; eksempelvis affaldsindsamlingen i foråret og ”Naturens Dag-uge” i september. Vi har for nogle år tilbage været med til at åbne den landsdækkende affaldsindsamling i den lokale Hundesømose og i 2017 medvirkede vores Solsorte i en række små videoer i forbindelse med Naturens Dag.

Friluftsrådets Grønne Spirer

logo

Vi er medlem af Friluftsrådets Grønne Spirer, som udbyder gratis kurser og stiller et væld af inspirationsmateriale til rådighed i forbindelse med vores arbejde med børn og natur. Det er også Grønne Spirer, der tildeler os vores flag og certificeringer.